Grondbank Community : nieuwe flows, extra mogelijkheden

30.01.2021

De Grondbank Community kreeg opnieuw een belangrijke update. Afgelopen zomer werd een deel van de aanvragen opgebouwd als een 'flow' die de gebruiker op intuïtieve wijze doorheen een aantal opeenvolgende invulschermen leidt. Deze vernieuwde manier van werken werd erg geapprecieerd door de gebruikers.

Met de nieuwe update werden deze flows nu toegepast op alle aanvragen, meldingen, eindverklaringen,... en dit zowel via de specifieke tiles voor de verschillende aanvragen, als wanneer u de aanvraag/melding doet via een welbepaald dossier of TOP.    

Naast de introductie van deze gebruiksvriendelijke flows, werden er nog een aantal extra's voorzien :

  • Een specifieke tile 'Eindverklaring overmaken' om onmiddellijk het definitief volume in te vullen. Daarbij dient u de referentie van de grondverzettoelating in te geven (u kan de eindverklaring nog steeds op de oude manier ingeven);
  • Een specifieke tile om rechtstreeks een addendum op een technisch verslag in te dienen. (De mogelijkheid om het addendum via de case van het technisch verslag in te dienen werd afgeschaft). Via de flow is het enkel mogelijk om partijen toe te voegen, niet om bestaande partijen aan te passen (deze mogelijkheid leidde tot veel fouten).

Feedback welkom

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met deze nieuwe aanvraagmodules met ons te delen.  

Vragen ? Stuur een berichtje naar grondbank@grondbank.be