Update Grondbank Community beschikbaar

02.08.2019

Op 2 augustus 2019 werd onze Grondbank Community ge-update. De nieuwe versie biedt een aantal extra functionaliteiten en/of verbeteringen en mikt in eerste instantie op een grotere gebruikersgemak.

We overlopen de belangrijkste aanpassingen. In de loop van de volgende weken gaan we dieper in op een aantal van de nieuwigheden.

1. Een locatie aanmaken/selecteren

Voor het selecteren van een nieuwe adres kan u voortaan beroep doen op de geïntegreerde Google-component. De werking is vergelijkbaar met deze van Google Maps. 

2. Vernieuwde opmetingstabel  

De nieuwe opmetingstabel is veel intuïtiever en gebruiksvriendelijker opgebouwd. Ze bevat ondermeer een sorteerfunctie en het aanbrengen van wijzigingen kan nu rechtstreeks in de tabel zelf. 

3. Gedeeltelijke eindverklaringen

De nieuwe applicatie laat o.a. toe om een eindverklaring gedeeltelijk aan te vullen en in te dienen. Dit kan handig zijn bij gefaseerde werken. 

4. Melden van een W-TOP

Deze nieuwe functionaliteit laat toe om - in het kader van een welbepaalde werf - een W-TOP te melden, met vermelding van de locatie (Google). 

Dit biedt bijkomend het voordeel om de verdere traceerbaarheid van de gestapelde partijen vanaf deze locatie op te volgen. 

5. Verbeterd partijbeheer voor TOP/CGR/CSV

Een gebruiksvriendelijker partijbeheer met o.a. de volgende mogelijkheden:

- ingave en aanpassing partijnummer; 

- afgevoerde partijen signaleren;

- een rechtstreekse link naar de eindverklaring per partij;

- sorteermogelijkheden,...

 

Volg het nieuws op onze website voor meer details in de loop van de komende weken.  

Heeft u vragen ? Neem contact op met onze Helpdesk 02 545 59 82